www.velomobile.be

 
               
  Fietsen 2022  
Laatst aangepast op 25/11/2021              
 
 
 

VELO DE VILLE : uniek, persoonlijk, kwaliteitsvol

 

.Klik hier voor meer info

Voor 8ste jaar op rij mijn voorkeur. Duitse kwaliteit. U stelt uw eigen fiets samen. Keuze uit 32 kleuren. Uitgebreid gamma : e bikes, stads- en trekkingfietsen, sportieve fietsen, e mtbbike. Alle ebikes voorzien van kwalitatief BOSCH motorsysteem.  
 
 
 

VENTURELLI

 
 

Klik  hier voor meer info

 
  Plaatselijke fietsfabrikant uit Gits. Een uitgebreid aanbod van Ebike , stads- en sportfietsen. Scherp geprijsd door hun montage in Oost-Europa. Wenst u het bedrijf te bezoeken ? Geef een seintje geven zodat we uw bezoek kunnen aankondigen of begeleiden.  
 
 
 

NIEUW 2022 Fahrradmanufaktur

 
 

Klik hier voor meer info

 
  Premium merk voor reisfietsen. Ook maatwerk. Een ruim aanbod aan fietsen met een cromolyframe.  
 
 
 

NIEUW 2022 Achielle

 
 

Klik hier voor meer info

 
  Handmade in Belgium. Frames worden nog geproduceerd hier ter plaatse. Fiets wordt verder opgebouwd met de betere onderdelen van  Europese merken. Voornamelijk gekend voor de retromodellen.  
 
 
 

O2Feel : stijlvolle kwaliteit

 
 

.Klik hier voor meer info

 
  In 2021 werd dit merk toegevoegd aan gamma van Velomobile : 10 jaar geleden sloegen twee jonge Noordfranse ingenieurs de handen in elkaar om een eigen ebike merk op te starten. 10 jaar later leiden zij vanuit het Noordfranse Lille het merk O2Feel in goede banen. Zijn maakten een hele evolutie mee om nu een gamma efietsen aan te bieden uitgerust met een Shimano Steps middenmotor. Ook de geometrie en afwerking van hun frames is top. Stijlvolle fietsen met een goed uitgebalanceerd frame met weg gepolijste lasnaden.  

 

MARCEL KINT

 
 

klik hier voor meer info

 

De custum ebike met Brose motor. Ebike met keuze uit dames, heren en trapez model in 8 basiskleuren. De Brose motor is de krachtigste middenmotor op de markt. Hij zorgt voor een koppel van 90 Nm. Ideaal voor sterk heuvelend terrein. Daarnaast is hij zeer stil door de overbrenging met een riem. Fiets wordt gelakt en gemonteerd te Kortrijk.

Ook het aanbod stadsfietsen is "a la carte".  Kleine ondernemende fietsfabrikant waar "custom made" hoog in het vaandel wordt gedragen.

 
 
 
 

 RALEIGH, Britse naam maar Duitse kwaliteit

 
 

klik hier voor meer info

 
 

Raleigh van origine Brits (ontstaan in 1888), gekend van de wielerploeg van Peter Post in de jaren 80, maakt nu deel uit van de Duitse Derby Cycle groep. De fietsen worden vervaardigd in Cloppenburg Duitsland. Er zijn verschillende modellen beschikbaar in diverse afmonteringen. De ondersteuning van de e-fieten is kwaliteitsvol door Bosch of Shimano Steps motoren.

 

 

Scatto koersfietsen en MTB

 
 

Klik hier voor meer info

 
  Sportief gamma van de fietsfabrikant Venturelli. Mooi gamma van alu en carbon fietsen. Gebruikers prijzen de goede geometrie. Custom afmontering en kleurenpalet van het frame. Korte leveringstermijn. Voor zij die verzaken aan merken die in het profpeleton rijden en een  eerlijke prijs/kwaliteit fiets verkiezen  
 
 
 

Puky Kinderfietsen

 
 

klik hier voor meer info

 

Uitstekende kinderfietsen van Duitse kwaliteit. Fietsen worden met de nodige aandacht voor veiligheid en geschikte geometrie op kindermaat. Fietsen met alu kader om het gewicht laag te houden.


 

Descheemaeker, groothandel uit Brugge

 
 

Klik hier voor meer info

 
Invoerder uit Brugge. Zoekt de wereldmarkt af naar fietsen aan een correcte prijs. Hier geldt echter ook "meer fiets voor meer geld". Zoek het niet te goedkoop want op termijn is dit de duurste aankoop. Op zoek naar een MTB. Check hun aanbod van het merk DEED.

             
 

Terug naar boven

 

homepage